Agile en scrum: iets voor u?


Veranderingen gaan niet meer geleidelijk, maar razendsnel. Alleen organisaties die continu vernieuwen én snel kunnen veranderen blijven succesvol. Agile werken en de scrum methodiek kunnen u daarbij helpen.

Agile werken betekent dat u uw organisatie continu kunt bijsturen. Het doel is helder, maar de koers kan veranderen. Scrum is een veelgebruikte manier om agile te werken. Hierbij werken kleine, zelfsturende teams in korte tijdsperiodes aan realistische deadlines.

Wilt u op een resultaatgerichte manier leren hoe u agile en scrum kunt inzetten? De Berenschot Academy biedt u die kennis en we zetten graag onze jarenlange ervaring in om u verder te helpen!

Trainingen agile en scrum

Binnen de Berenschot Academy hebben we drie agile trainingen ontwikkeld om uw kennis te vergroten.

Gereduceerd tarief

Als u zich nu inschrijft voor een van de trainingen, profiteert u van een gereduceerd tarief. U leest er meer over op de pagina's van de trainingen.

Voorproefje?

Nu alvast meer horen over agile en scrum? In onderstaand webinar deelt Jeroen van Bree (docent University of Amsterdam Business School en managing consultant bij Berenschot) een concreet stappenplan voor zelfsturing en agile organiseren op basis van praktijkvoorbeelden uit diverse organisaties.


berenschot-academy-training-agile

Op de hoogte blijven?

Dat kan via onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief