Agile en scrum: wat is dat eigenlijk?


Veranderingen gaan niet meer geleidelijk, maar razendsnel. Alleen organisaties die continu vernieuwen én snel kunnen veranderen blijven succesvol. Agile werken en de scrum methodiek kunnen u daarbij helpen.

Agile werken betekent dat je als organisatie continu kunt bijsturen. Je doel is helder, maar je koers kan veranderen. Scrum is een veelgebruikte manier om agile te werken. Kleine, zelfsturende teams werken in korte tijdsperiodes aan realistische deadlines.

Wilt u op een resultaatgerichte leren hoe u agile en scrum kunt inzetten? Berenschot Academy heeft kennis en jarenlange ervaring op dit gebied en zet deze graag in om u verder te helpen!

Trainingen agile en scrum

Binnen de Berenschot Academy hebben we drie agile trainingen ontwikkeld om uw kennis te vergroten.

Gereduceerd tarief

Op dit moment bieden wij deze trainingen aan tegen een gereduceerd tarief. U leest er meer over op de pagina's van de trainingen zoals hierboven vermeld.

Voorproefje van een training?

In onderstaand webinar deelt Jeroen van Bree (docent University of Amsterdam Business School en Managing consultant bij Berenschot) een concreet stappenplan voor zelfsturing en agile organiseren op basis van praktijkvoorbeelden uit diverse organisaties.


berenschot-academy-training-agile

Op de hoogte blijven?

Dat kan via onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief