Tags

Het nieuwe belonen


Masterclass

Tegenwoordig werken we in platte organisaties, doen we aan zelfsturing, is agility belangrijk en lijkt het werk op zich steeds complexer te worden. En, niet te vergeten, het DNA van de moderne medewerker is ook veranderd. Het oude beloningsparadigma, gestoeld op extrinsieke motivatie (extra) beloning op basis van functioneren), heeft jarenlang uitstekend gewerkt, maar de moderne medewerker zoekt steeds meer naar een intrinsieke motivatie. Dit vraagt om een herziening van het beloningsbeleid, een beleid dat aansluit bij de veranderde werkomgeving en de veranderde medewerker. De masterclass ‘Het nieuwe belonen’ stelt u in staat de impact van het huidige beloningsbeleid van uw organisatie te analyseren en met verbetervoorstellen te komen.

Voor wie?

Duur

Investering

Locatie

C&B-specialisten, HR-businesspartners, beleidsmedewerkers
P&O en managers
1 dag

€ 1.103,50

Utrecht

Programma

Tijdens de masterclass ‘Het nieuwe belonen’ krijgt u inzicht in de laatste stand van de wetenschap als het gaat om de veranderde beloningsbehoeften van medewerkers. Ook de haalbaarheid ervan voor uw eigen organisatie komt aan bod. In hetzelfde licht passeren tevens een aantal best and worst practices de revue, met wederom de vraag: wat kunt u hiervan leren? Tot slot maken we de vertaalslag naar uw eigen organisatie, waarbij u op hoofdlijnen een eerste haalbaarheidsstudie opstelt.

Voor wie?

De masterclass ‘Het nieuwe belonen’ is bedoeld voor Compensation & Benefits specialisten, HR-businesspartners, beleidsmedewerkers P&O en managers.

Aanpak

De masterclass heeft het karakter van een interactieve dialoog tussen deelnemers en docent. U wordt uitgedaagd om uw bijdrage te leveren, feedback te geven op andere deelnemers, de docent en de wetenschap, zich met de anderen te verbinden en actief te participeren in de discussie. Dit alles is erop gericht u te laten groeien in professionaliteit en persoonlijke effectiviteit. Na afloop van de dag ontvangt u een hand-out, aangevuld  met een aanvullende literatuurlijst.

Leerdoelen

Door deelname aan de masterclass ‘Het nieuwe belonen’ vergaart u de laatste inzichten uit state-of-the-art literatuur- en wetenschappelijk onderzoek op dit gebied. U wordt op de hoogte gesteld van de nieuwste beloningsmodellen en doet breed kennis op over belonen en performancemanagement in de praktijk.

Resultaten

Na de masterclass ‘Het nieuwe belonen’ bent u in staat de impact van het huidige beloningsbeleid van uw organisatie te analyseren en met verbetervoorstellen te komen. Tevens heeft u handvatten om uw performance- c.q. HR-cyclus opnieuw in te richten.

Na het afronden van deze masterclass ontvangt u een
officieel Berenschot certificaat van deelname.

Groepsgrootte

8 – 15 deelnemers.

Trainers

Kilian Wawoe

Kilian Wawoe is organisatiepsycholoog en associé bij Berenschot. Hij startte zijn loopbaan bij ABN-AMRO Bank maar verliet de bank uit onvrede over de heersende ‘bonuscultuur’. In datzelfde jaar promoveerde Wawoe aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam, waar hij tegenwoordig aan verbonden is als docent HRM. Hij is tevens auteur van het boek Het Nieuwe Belonen.

Rutger Verbeet

Rutger Verbeet is Managing director bij Berenschot en heeft ruimte ervaring als adviseur. Zijn aandachtsgebieden zijn strategisch beloningsbeleid, modernisering van beloning, topbeloning en reorganisatie & transitie. Daarnaast is hij als docent Bedrijfskundig HRM verbonden aan de Avans+ Hogeschool.

Data

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Berenschot Academy via 030 - 291 6917

Uw investering

U betaalt voor deze opleiding:

  • Opleidingskosten: € 1.055,00
  • Arrangementskosten: € 48,50

Totaal: € 1.103,50 (vrijgesteld van btw(?)).

Omdat Berenschot ingeschreven is bij het Register Kort Beroepsonderwijs kunnen we, als organisatieadviesbureau, opleidingen btw-vrij aanbieden via de Berenschot Academy.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Wilt u eerst meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of 030 - 291 6917.


Berenschot Academy

Trainers

Kilian Wawoe - Geassocieerd consultant

Kilian Wawoe

Geassocieerd consultant

Rutger Verbeet

Rutger Verbeet

Managing director

HR-webinars

Weinig tijd en toch behoefte aan kwalitatieve inspiratie als HR-professional? Bekijk de meest relevante HR-webinars.