Tags

Talenten binden met een strategisch arbeidsvoorwaardenbeleid


Training

U bent op zoek naar de beste talenten in de arbeidsmarkt, maar wilt ook graag de reeds aanwezige talenten voor uw organisatie behouden. De druk op de arbeidsmarkt is groot en dus zult u zich moeten onderscheiden van de concurrentie. Arbeidsvoorwaardenbeleid kan u daarbij helpen. Een beleid dat ‘one size fits all’ achter zich laat en zich richt op ‘different sizes for different people’, zonder dat dit u meer gaat kosten. Een beleid waarmee u echt de talenten aan u bindt. In een interactief dialoog groeit u in professionaliteit en persoonlijke effectiviteit en komt u tot concrete verbetervoorstellen voor het huidige arbeidsvoorwaardenbeleid binnen uw organisatie.

Voor wie?

Duur

Investering

Locatie

Talentmanagers, HR-professionals en beleidsmedewerkers P&O 1 dag

€ 1.313,50

Utrecht

Programma

Tijdens de training ‘Talenten binden met strategisch arbeidsvoorwaardenbeleid’ krijgt u inzicht in de laatste stand van de literatuur en wetenschap als het gaat om arbeidsvoorwaarden als strategisch instrument om talenten aan u te binden. Ook de haalbaarheid ervan voor uw eigen organisatie komt aan bod. In hetzelfde licht passeren tevens een aantal best and worst practices de revue, met wederom de vraag: wat kunt u hiervan leren? Tot slot maken we de vertaalslag naar uw eigen organisatie, waarbij u op hoofdlijnen een eerste plan van aanpak opstelt.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor talentmanagers, Compensation & Benefits specialisten, HR-businesspartners en beleidsmedewerkers P&O.

Aanpak

De training heeft het karakter van een interactieve dialoog tussen deelnemers en docent. U wordt uitgedaagd om uw bijdrage te leveren, feedback te geven op andere deelnemers, de docent en de wetenschap, zich met de anderen te verbinden en actief te participeren in de discussie. Dit alles is erop gericht u te laten groeien in professionaliteit en persoonlijke effectiviteit. Na afloop van de dag ontvangt u een hand-out, aangevuld met een literatuurlijst.

Leerdoelen

Door deelname aan de training ‘Talenten binden met strategisch arbeidsvoorwaardenbeleid’ vergaart u de laatste inzichten uit state-of-the-art literatuur en wetenschappelijk onderzoek op dit gebied. Tevens levert het u inzichten op in de best and worst practices van arbeidsvoorwaarden in de praktijk.

Resultaten

Na de training ‘Talenten binden met strategisch arbeidsvoorwaardenbeleid’ bent u in staat het huidige arbeidsvoorwaardenbeleid van uw organisatie kritisch te analyseren en te komen tot verbetervoorstellen om daadwerkelijk arbeidsvoorwaarden in te zetten als instrument om talenten aan uw organisatie te binden.

Na het afronden van deze training ontvangt u van Berenschot een officieel certificaat van deelname.

Groepsgrootte

8 - 15 deelnemers.

Trainers

Rutger Verbeet

Rutger Verbeet is Managing director bij Berenschot en heeft ruime ervaring als adviseur. Zijn aandachtsgebieden zijn strategisch beloningsbeleid, modernisering van beloning, topbeloning en reorganisatie & transitie. Daarnaast is hij als docent Bedrijfskundig HRM verbonden aan de Avans+ Hogeschool.

Anissa Oukhiar

Anissa Oukhiar is Consultant bij Berenschot en houdt zich primair bezig met HR en organisatie-inrichting. Dit doet ze zowel op hoofdlijnen (besturing en structuur) als in de details (functies). Als verbinder krijgt ze energie van onderzoeken en puzzelen.

Data

Voor deze training kunt u kiezen uit de volgende data:

  • 10 maart 2020 van 9.30 tot 17.00 uur

Uw investering

U betaalt voor deze opleiding:

  • Opleidingskosten: € 1.265,00
  • Arrangementskosten: € 48,50

Totaal: € 1.313,50 (vrijgesteld van btw(?)).

Omdat Berenschot ingeschreven is bij het Register Kort Beroepsonderwijs kunnen we, als organisatieadviesbureau, opleidingen btw-vrij aanbieden via de Berenschot Academy.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Wilt u eerst meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of 030 - 291 6917.

Bekijk hier (pdf, 2.4 MB) een voorproefje op uw training.


Training Talenten binden met een strategisch arbeidsvoorwaardenbeleid

Trainers

Rutger Verbeet - Training talenten binden met een strategisch arbeidsvoorwaardenbeleid

Rutger Verbeet
Managing director

Anissa Oukhiar - Training talenten binden met een strategisch arbeidsvoorwaardenbeleid

Anissa Oukhiar
Consultant

Negen HR-webinars

Weinig tijd en toch behoefte aan kwalitatieve inspiratie als HR-professional? Bekijk hier de meest relevante webinars.