Berenschot verzorgt Operational Excellence workshop voor 80 TU Delft studenten

Gepubliceerd op 1 april 2016

Op 30 maart ontving de TU Delft vier Berenschot consultants voor het geven van een workshop operational excellence voor de master Transport Engineering and Logistics. Bij het vak Advanced Operations and Production Management kregen de studenten de kans om met de LIRA game aan de slag te gaan. De LIRA game simuleert een productieproces en is samen met de TU Delft door Berenschot ontwikkeld.

Onder leiding van Berenschot consultants werd de theorie van Lean en Six Sigma methodes gebruikt om een proces van continu verbeteren na te bootsen. Ook werden verschillende logistieke besturingsconcepten behandeld en was er aandacht voor de onderlinge samenwerking.

Wouter Beelaerts van Blokland van de faculteit Werktuigbouwkunde: “Wij kijken terug op een leuke, leerzame en interactieve dag. De theorie van de college hebben we met de LIRA game in de praktijk toegepast. De inzichten uit de workshop kunnen de studenten ook gebruiken tijdens hun projecten voor bedrijven.”

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al bijna 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten.