Terugkijken Webinar: Demotie, de gewoonste zaak!?

Gepubliceerd op 7 april 2016

De HR-experts van Berenschot bundelen de krachten met Skillstown (voorheen: HEMA academie) als het gaat om kennisdeling omtrent HR-gerelateerde onderwerpen door het aanbieden van een maandelijks webinar.

Demotie, we doen het gewoon

Het staat bij bijna 50% van de werkgevers op de agenda en bijna 30% van de werkgevers past het toe. Demotie is meer dan een lagere beloning toekennen, of een oudere werknemer ander, veelal lichter, werkgeven. Maar wat is het dan wel, en wanneer zetten we het in? En hoe maken we het bespreekbaar in de organisatie. Kortom, hoe overkom je de koudwatervrees?

In het webinar die op donderdag 10 maart heeft plaatsgevonden geeft Hans van der Spek daar antwoord op! Hieronder kun je het webinar terugkijken.

500_hans

Spreker:

Hans van der Spek (1961) is Manager Kenniscentrum HRM, senior managing consultant bij Berenschot en docent bij Avans+ , Utrecht Business School en de HR Academy. Hij is al bijna 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of spreker op seminars.

Binnen Berenschot voert Hans voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR. Denk bijvoorbeeld aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due dillengence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Ook adviseert hij opdrachtgevers ten aanzien van vraagstukken met betrekking tot de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software.

Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken en surveys op het gebied van HR en arbeidsvoorwaarden.


Zie ook