Geslaagde deelname aan Social Sciences Career Week

Gepubliceerd op 19 december 2016

De Social Sciences Career Week, een nieuw initiatief van studentenvereniging S.F.V. Cedo Nulli, vond plaats in de week van 12 tot 16 december 2016.

Het thema van deze editie was 'Van inspiratie tot participatie'. Het doel was om studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen in de gelegenheid te stellen zich te oriënteren op hun carrière. Tijdens de Career Week hebben de studenten verschillende workshops bijgewoond en de stagemarkt bezocht.

Berenschot was op 14 december aanwezig op de Career Week met een drukbezochte informatiestand en twee workshops. Tijdens de workshops gaf Bart Hoex tekst en uitleg over de Berenschot-organisatie en het stage- en traineeprogramma. Aansluitend maakten Michiel Bus en Roxane Vercauteren de aanwezige studenten deelgenoot van hun ervaringen met Berenschot als werkgever. Vervolgens heeft Hans van der Spek een presentatie over het onderzoeksrapport HR Trends 2016-2017 gegeven. Dit onderzoek is uitgevoerd door het Kenniscentrum HCM van Berenschot in samenwerking met ADP en Performa.

Meer informatie?

Klik hier voor meer wilt weten over het HR Trendonderzoek. Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden als stagiair, afstudeerder of trainee? Dan kun je hier meer informatie vinden.