Op zoek naar jong managementtalent? Executive Services!

Gepubliceerd op 19 december 2016

Met de nieuwe propositie Executive Services levert Berenschot nu ook jong managementtalent naast het klassieke, hoogwaardige advies en interim-management.

Executive Services is een pool jonge, talentvolle academici met managementtalent die opdrachtgevers helpen bij het oplossen van uiteenlopende managementknelpunten en organisatievraagstukken. Zij ondersteunen u bij de executie en implementatie. Executive Services is opgezet in samenwerking met Dimitri Oudheusden, associé bij Berenschot.

Deze jonge projectleiders bieden tijdelijke capaciteit, implementatiekracht en ondersteuning aan managers op tactisch en operationeel niveau. Ze zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld als projectsecretaris, projectmanager, assistent of andere rol waarbij snelle realisatie gewenst is, zowel in het publieke als het private domein.

Inmiddels is de eerste projectleider gestart. Sinds 1 december is Sharon Miltenburg, afgestudeerd op Organisaties, Verandering en Management, bij verschillende organisaties actief op het vlak van executie en implementatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dimitri Oudheusden via 06-20052209 of d.oudheusden@berenschot.nl.