HR in vogelvlucht; onderzoek HR Trends 2016-2017 gestart

Gepubliceerd op 11 februari 2016

Berenschot nodigt HR-professionals van harte uit om deel te nemen aan het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar HR-trends, HR-bestedingen en uw persoonlijke beloning en waardering.

Vragen
Het HR-Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 20.000 vakgenoten op salaris- en HRM-gebied en gaat in op vragen als:

  • Wat zijn de HR-beleidsthema’s voor het aankomende jaar?
  • Sluit de (nieuwe) wetgeving aan op de HR-praktijk?
  • Hoe zie ik als HR-professional de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?
  • Hoe digitaal is mijn afdeling?
  • Verdien ik wel marktconform?
  • Word ik voldoende gewaardeerd door mijn collega’s en direct leidinggevende?

Invullen vóór vrijdag 1 april
Wij stellen het bijzonder op prijs als u vóór vrijdag 1 april aanstaande de vragenlijst wilt invullen. Hierna sluit de enquête en gaat Berenschot de resultaten verwerken. In ruil voor uw deelname ontvangt u kosteloos de resultatenvan dit onderzoek als pdf, tenminste, als u uw e-mailadres aan het einde van de enquête invult.

Doe mee en win
Onder de respondenten die de vragenlijst geheel hebben ingevuld verloten wij vijf gratis jaar-abonnementen op de online Berenschot HR Academie en drie vrijkaarten voor Performa’s actualiteitencongres HR Update dat eind november plaatsvindt.

Anoniem
Uiteraard worden uw antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 20 minuten. Deze enquête is gericht op HR-professionals met een dienstverband en zelfstandig gevestigde adviseurs.

Namens het team van HR Trends, alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

500_2015-10-13hrtrendrapport-2

HR-Trendonderzoek 2015-2016 wordt mede mogelijk gemaakt door: ADP Nederland BV, Berenschot, Ooa, NIRPA, NVP, VNSa, Output en Recruiters United