Leergang Strategisch Management Jeugddomein (SMJ)

Gepubliceerd op 4 februari 2016

Het jeugddomein is sinds 2015 ingrijpend veranderd. Na de transitie is de transformatie nu in volle gang, wat twee wezenlijke typen vragen met zich meebrengt. Vragen omtrent een nieuwe manier van denken en werken en vragen rondom de nieuwe praktische invulling van de taken. Want waar betaalt een gemeente voor? En hoe maakt u uw aanbod aantrekkelijk voor een gemeente? En kunt u dit alleen of is samenwerking met nieuwe partners nodig? En wat betekent de invulling van integrale zorg voor uw organisatie?

Om deze en andere vragen te beantwoorden, biedt Berenschot vanaf 28 januari 2016 de Leergang Strategisch Management binnen het Jeugddomein (SMJ) aan. De leergang is modulair opgebouwd en op maat gemaakt voor bestuurders, directeuren, managers en controllers van aanbieders in het jeugddomein. De leergang bestaat uit vijf modules, waarbij in iedere module een strategisch thema wordt behandeld. Thema’s die aan bod komen zijn strategie, nieuwe bekostigingsmodellen, samenwerking, juridische consequenties en bedrijfsvoering.

De leergang is inmiddels van start gegaan. Op verzoek van een aantal enthousiaste deelnemers bieden wij de mogelijkheid om additionele deelnemers aan te melden voor de modules die nog volgen (€ 450,- per module). U kunt zich hier aanmelden.

500_jongeren_lr