TeMa Inhousetour doet Berenschot aan

Gepubliceerd op 22 februari 2016

Op 18 en 19 februari organiseerde de Carrière Commissie de jaarlijkse TeMa Inhousetour. TeMa is de Groningse studievereniging voor Technology, Operations en Supply Chain Management van de Rijksuniversiteit Groningen. Een van de gastheren was Berenschot.

De studenten kregen een kijkje in de wereld van consultancy en gingen samen met een aantal adviseurs en de nieuwe lichting trainees van Berenschot naar Koninklijke Bammens in Maarssen. Dit bedrijf werd opgericht in 1850 en levert oplossingen voor huishoudelijk, zwerf- en bedrijfsafval voor publieke ruimten en bedrijven.

Na een rondleiding werd de managementgame LIRA gespeeld, waarbij een productiebedrijf wordt gesimuleerd met behulp van Lego-auto’s. Deze game wordt ook ingezet bij de TIAS Business School om de theorie van Operational Excellence in praktijk te brengen.

De Berenschot-adviseurs kijken terug op een leuke, energieke dag. En wellicht krijgt de kennismaking van studenten met Berenschot in de loop van dit jaar een vervolg als de inschrijving voor het Berenschot-traineeship weer geopend wordt!

Figuur 1: Fabrieksrondleiding Bammens

500_img-14462

Figuur 2: Game LIRA

500_img-1452