Wij zijn op zoek naar een (managing) consultant ICT

Gepubliceerd op 1 februari 2016

Berenschot zoekt twee (managing) consultants voor het team Informatiemanagement. Kom jij bij het (door het MT100 verkozen) beste organisatieadviesbureau van Nederland werken?

Wil jij de overheid ondersteunen bij het realiseren van de digitale samenleving? En werken aan uitdagende vraagstukken als de invoering van de basisregistraties, de doorlichting van het rijksinformatiseringsbeleid en het verbeteren van de digitale dienstverlening van de overheid aan ondernemers? Wellicht is dan de vacature (managing) consultant ICT en Openbaar Bestuur iets voor jou!

Wil jij het Ministerie van OCW, onderwijsinstellingen en koepelorganisaties in ICT en onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Het verschil maken bij maatschappelijk relevante kwesties als de toepassing van gezamenlijke cloudoplossingen in het mbo, het gebruik van big data bij het voorspellen van schoolcarrières of het uitwerken van businesscases voor nieuwe digitale concepten voor het verbeteren van de informatievoorziening? Wellicht is dan de vacature (managing) consultant ICT en Onderwijs iets voor jou!

500_groepmensenvoorraam-lr


Zie ook