Grote belangstelling webinar “Duiding uitkomsten IT Salary Survey”

Gepubliceerd op 16 juni 2016

Berenschot en AutomatiseringGids doen jaarlijks, in samenwerking met de Ngi-NGN (de Nederlandse beroepsvereniging van en voor ICT-professionals en –managers), onderzoek naar de salarissen en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van IT-professionals en -managers in Nederland. Bijna honderd deelnemers volgden begin juni het webinar waar de resultaten werden gepresenteerd.

Het onderzoek werd voor het 17e jaar op rij uitgevoerd. Dit jaar was er een webinar georganiseerd om relaties als eerste de uitkomsten en bevindingen van het jaarlijkse IT Salary Survey onderzoek te vernemen. Een kleine honderd mensen maakten van die gelegenheid gebruik. Hans van der Spek, als Manager Kenniscentrum HCM binnen Berenschot verantwoordelijk voor het onderzoek, gaf in het webinar duiding aan de uitkomsten. Het webinar is als video terug te kijken en de presentatie is te downloaden.

Op 10 juni verscheen in AutomatiseringGids een uitgebreid artikel omtrent het onderzoek. De IT Salary Survey signaleert de bewegingen op de arbeidsmarkt, meet de salarisontwikkelingen en geeft inzicht in de wensen en behoeften van werknemers in de ICT. Om deze gegevens te verzamelen, voert AutomatiseringGids in samenwerking met Berenschot en Ngi-NGN het jaarlijkse IT Salarisonderzoek uit. Is de opleving van de economie zichtbaar in de Nederlandse ICT-sector? Hoe liggen de verschillende salarisniveaus dit jaar? En wat beweegt ICT’ers om van werkgever te veranderen of om juist te blijven? Voor wie willen ICT’ers graag werken? En staat uw bedrijf op hun shortlist?

Ook geïnteresseerd in het volgen van onze webinars?

De HR-experts van Berenschot bundelen de krachten met Skillstown als het gaat om kennisdeling omtrent HR-gerelateerde onderwerpen door het aanbieden van een maandelijks webinar; elke tweede donderdag van de maand om 11.30 uur.