Meet&Greet vanuit Onbeperkt Aan de Slag

Gepubliceerd op 29 juni 2016

'Onbeperkt aan de Slag' is een initiatief dat zich o.a. richt op hoger opgeleiden met een afstand tot de banenmarkt vanwege een arbeidshandicap. Berenschot is hierbij aangesloten en zet als werkgever vacatures online via de website. Aankomende donderdag 30 juni is de Meet&Greet bij Berenschot. Aanvang 14.00 uur.

Wat is Onbeperkt Aan de Slag voor initiatief?

Onbeperkt aan de Slag is een initiatief van werkgevers verenigd in de Normaalste Zaak om de arbeidsmarkt voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking toegankelijk en transparant te maken. Onbeperkt aan de Slag is een landelijk digitaal platform waarop werkzoekenden met een arbeidshandicap een profiel kunnen aanmaken en werkgevers hun werkaanbod kunnen presenteren. Ook voor een stage of een traineeship is dit mogelijk. Naast digitale contacten organiseert Onbeperkt aan de Slag, samen met de deelnemende werkgevers Meets&Greets. Berenschot Inclusief haalt haar kandidaten uit dit platvorm van “Onbeperkt Aan de Slag"

Hoe is deze organisatie ontstaan?

Onbeperkt aan de Slag is ontstaan vanuit de vraag van werkgevers die openstaan voor mensen met een beperking, maar lastig rechtstreeks in contact kunnen komen met de doelgroep door de grote verscheidenheid aan bureaus en instanties. Maar ook andersom, de werkzoekenden die op basis van een afwijkend CV, maar moeizaam een kans krijgen om zelf in gesprek te komen met een werkgever.

Wie zijn er aangesloten?

Bij dit initiatief zijn er alleen al in Midden Nederland circa 31 bedrijven aangesloten. Denk aan; Berenschot, Gemeente Utrecht, Provincie Utrecht, Ordina, Movares, NS, Shell, Rijkswaterstaat, Rabobank, SNS, Universiteit Utrecht, UMC etc. (etcetera)

500_bi