Investeren in 3D printen: ja of nee?

Gepubliceerd op 28 november 2016

Op 6 december organiseert Berenschot tijdens het New Industries event te Gorinchem een workshop over 3D printen. Aan het einde van de workshop kunt u antwoord geven op de vraag of u moet investeren in 3D printen; ja of nee?

Het resultaat van de workshop wordt dus afgestemd op uw individuele organisatie. De grafiek hieronder visualiseert de economische kansen op basis van de Berenschot Quick Scan 3D Printing. Aan de hand van uw specifieke kansen, ontwikkelen wij samen een plan van aanpak voor de realisatie van 3D printen in uw organisatie.

Berenschot Quick Scan 3D

Wij hebben de Berenschot Quick Scan 3D Printing ontwikkeld op basis van onze ruim 15 jaar ervaring in het veld van 3D printen. Het doel van de Quick Scan 3D Printing is om snel een gevoel te krijgen van de voordelen en economische kansen die deze technologie biedt voor uw bedrijf.

Het New Industries event

Mechanisering, digitalisering en automatisering binnen de technische industrie zijn van essentieel belang om de Nederlandse concurrentiepositie te waarborgen en verstevigen. De komende jaren zullen ontwikkelingen op dit terrein een grote vlucht (blijven) nemen. In Nederland is hiervoor o.a. het Smart Industry programma gelanceerd. NEW Industries biedt een podium waar vooruitstrevende organisaties elkaar ontmoeten om toepassingen van innovatieve technologieën te bespreken, op het gebied van Smart Business, Smart Productie en Smart Processen. De beurs is in combinatie met Engineering Materials, waar dieper wordt ingegaan op de invloed van Smart Industry op het productontwerp: materialen en de toepassing ervan. Bezoekers hebben toegang tot beide beurzen.

Meer informatie

De workshop geeft u concrete handvatten voor het maken van keuzes ten aanzien van 3D printen en wordt u kosteloos aangeboden door Berenschot en New Industries. Wij zien u dan ook graag terug tijdens onze workshop: ‘Investeren in 3D Printen: ja of nee?’! Meer informatie vindt u hier op onze website.