Berenschot wint opdracht voor ICT-advies (IASA2016)

Gepubliceerd op 2 november 2016

Afgelopen week heeft Berenschot in combinatie met Verdonck, Klooster & Associates de eerste opdracht gegund gekregen in  de Inderdepartementale Aanbesteding Strategische Adviesdiensten ICT (IASA) 2016.

IASA2016 betreft een raamovereenkomst voor strategisch ICT advies op basis van resultaatopdrachten, voor de Rijksoverheid. Hierdoor zijn we de komende twee tot vier jaar vaste leverancier van strategisch ICT advies bij negen van de elf ministeries en een groot aantal dienstonderdelen.

De scope van de raamovereenkomst omvat een breed scala aan vraagstukken op het gebied van strategie, techniek en management van ICT. In totaal zijn vijf partijen geselecteerd.

Berenschot en VKA zullen voor de opdrachten uit de raamovereenkomst samenwerken met de onderaannemers RAND Europe, Software Improvement Group (SIG), BiZZdesign en MobileMindz. Dankzij deze samenwerking zijn alle gevraagde expertisegebieden optimaal afgedekt.

We zijn trots dat we met IASA2016 in de komende jaren een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de richting en sturing van ICT op Rijksniveau en zien uit naar een succesvolle samenwerking!