Onderzoek Werken in de vastgoedsector

Gepubliceerd op 22 september 2016

Voor het zesde jaar op rij onderzoeken organisatieadviesbureau Berenschot en Sdu hoe werkenden in de vastgoedsector hun werk ervaren.

Dit onderzoek van Vastgoedmarkt is erop gericht informatie over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de lezer van Vastgoedmarkt te verzamelen. Daarbij gaat het niet alleen om de huidige beloning, maar ook om inzicht in de toekomstverwachtingen. Het onderzoek wordt jaarlijks herhaald.

Hoe kijken medewerkers in de vastgoedsector aan tegen hun werk? Wat zijn de kansen op deze arbeidsmarkt, waarin verschillen de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden? Komen de verwachtingen omtrent bijvoorbeeld het inkomen uit? Welke organisaties onderscheiden zich op welk vlak van de arbeidsmarkt? Deze en andere vragen komen aan bod in het jaarlijkse gezamenlijke onderzoek van Vastgoedmarkt en Berenschot. De resultaten verschijnen dit najaar in een Trendrapport van Vastgoedmarkt.

Zelf deelnemen aan het onderzoek? Dan maakt u kans op één van de vijf Trendrapport-pakketten. Iedere winnaar krijgt twee gratis Vastgoedmarkt Trendrapporten en kan kiezen uit al gepubliceerde of toekomstige edities. Meer informatie over de Vastgoedmarkt Trendrapporten vindt u hier.

enquete vastgoedmarkt


Zelf deelnemen aan het onderzoek?