Feestelijk uitreiking van de HR Proffie 2016

Gepubliceerd op 13 april 2017

Samen met haar partners HR Strategie, NVP en SkillsTown organiseert Berenschot jaarlijks de verkiezing van de HR vakprijs; de HR Proffie. De HR Proffie wordt uitgereikt aan de organisatie die in 2016 het beste HR-beleid van Nederland heeft uitgevoerd. Deze prijs onderstreept het belang van inspirerend en doeltreffend HR-beleid voor een succesvolle organisatie. Gemeentelijk vervoersbedrijf (GVB) heeft op dinsdag 4 april uit handen van de vakjury de HR Proffie 2016 in ontvangst mogen nemen. Eerdere winnaars van de HR Proffie zijn AS Watson, Scania, HERO, PON, FrieslandCampina en KPN. De HR Proffie wordt sinds 2004 uitgereikt door een vakjury die bestaat uit vooraanstaande Nederlandse HR-professionals. Meer informatie over de HR Proffie is te vinden op www.proffie.nl

De uitreiking 4 april jl. vond plaats tijdens de “Night of the Proffie” een feestavond waarvoor niet alleen de genomineerde bedrijven maar ook relaties van de partner-organisaties en ambassadeurs (BABF, BuitenhekPlus, Compagnon, HR2Day, Montae, NGA, Performa en Robidus) uitgenodigd waren. Naast een heerlijk diner werden de bijna 200 aanwezigen getrakteerd op een spetterend optreden van Magus Utopia, Wereldkampioen Kampioen Illusionisme, en een luchtig en amusant college over de werking van ons brein door Paul Smit.

Nadat de 4 kanshebbers, Gemeente Cappelle aan den IJssel, GVB, ING en de Zorgfederatie Oldenzaal, met korte video’s waren geïntroduceerd, maakte juryvoorzitter Bert Ferwerda de uitslag bekend en werd de vertegenwoordiging van de GVB als winnaar op het podium gehuldigd.

Op naar de HR Proffie 2017!

De HR Proffie wordt uitgereikt aan de organisatie die in 2017 het meest inspirerend en doeltreffend HR beleid heeft gevoerd. Deze prijs onderstreept het belang van inspirerend en doeltreffend HR-beleid voor een succesvolle organisatie.

Bent u of kent u een organisatie die in aanmerking komt voor ‘de prijs voor het beste HR beleid van Nederland 2017’? Organisaties met een gedegen HR-beleid dat goed aansluit op de organisatiestrategie komen in aanmerking voor deze prijs. Aanmelden kan tot en met 30 september 2017. De feestelijke uitreiking is een uitstekend netwerkevenement, waar HR-professionals elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen sparren onder het genot van een heerlijk diner en entertainment.

De winnaar mag zich met recht profileren als de organisatie met het beste track record op het terrein van personeelsmanagement.

U kunt zich hier aanmelden of een organisatie aanbevelen.