Het HR Trendcongres 2017

Gepubliceerd op 12 april 2017

Nederland is een nieuw, leuk en interessant initiatief voor HR-professionals rijker, het HR-Trendcongres. Dit congres is gekoppeld aan het grootste onderzoek naar HR-trends in Nederland dat Performa jaarlijks samen met ADP Nederland en Berenschot doet. Misschien heeft u begin dit jaar de uitnodiging voorbij zien komen, misschien heeft u wel meegedaan aan het onderzoek. Dan weet u dat wij u het hemd van het lijf vragen over de inrichting van de HR-afdeling, de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en wat volgens u de belangrijkste HR-beleidsthema’s zijn voor 2017 en 2018.

De HR-beleidsthema’s van 2017
De arbeidsmarkt is volop in beweging, met als gevolg dat:

  • Organisaties weer krapte op de arbeidsmarkt ervaren
  • De war on talent terug is van weggeweest
  • Duurzame inzetbaarheid, de beoordelingscyclus en employer branding hoog op de agenda staan van organisaties.

Thema’s waar de HR-afdeling voor verantwoordelijk is. Het is dan ook niet toevallig dat u als HR-manager in het HR Trendonderzoek deze thema’s heeft aangeduid als de belangrijkste voor de komende jaren. Hoog tijd om hier uitgebreid bij stil te staan. Top sprekers uit gerenommeerde organisaties zullen u op 20 juni uitgebreid bijpraten. Tijdens het expertdiner kunt u met hen en uw tafelgenoten verder in discussie gaan met wat u beweegt.

Expertdiner

Het HR-Trendcongres is bedoeld voor HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs die hun organisatie future proof willen maken. Want het HR-Trendcongres is ook bedoeld om met uw HR-collega’s uit andere organisaties te discussiëren over de nieuwe rol van HR. Daarvoor hebben wij voldoende contactmomenten ingeruimd. Bij de inloop, tijdens het aperitief en tijdens het expertdiner.

Waarom deelnemen?

  • U wordt bijgepraat over de belangrijkste HR-beleidsthema’s van 2017;
  • door top sprekers uit gerenommeerde organisaties;
  • waar u kunt netwerken met gelijk gestemden;
  • met boeiende discussies tijdens het expert diner;
  • en u ontvangt gratis het HR-Trendrapport na afloop.

Meer informatie over dit evenement kunt u hier vinden.