‘Verrassende en vernieuwende oplossingen komen vaak uit onverwachte invalshoeken’

Gepubliceerd op 1 september 2017

Per 1 september is Hans van der Molen (1966) gestart als directievoorzitter van Berenschot. Hij volgt daarmee Theo Camps op, die deze functie veertien jaar heeft vervuld.

Hans van der Molen over zijn komst naar Berenschot: “Bouwen aan Berenschot als hét prominente adviesbureau van Nederland, dat is een uitdaging die ik graag aan ga. Het is mijn eerste taak om ons bureau relevant te laten blijven voor opdrachtgevers, medewerkers en overige stakeholders. En dat betekent voor mij continu innoveren, veranderen en verbeteren.”

“Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond kijk ik integraal en bij voorkeur multidisciplinair naar vraagstukken, omdat verrassende en vernieuwende oplossingen vaak vanuit onverwachte invalshoeken komen. Innovatie en creativiteit ontstaan veelal op het kruispunt van verschillende disciplines, organisaties en invalshoeken. Technologie is vaak de motor van vernieuwing, maar de menselijke fantasie en creativiteit de bron ervan. Een multidisciplinaire organisatie als Berenschot is als geen ander in staat deze unieke energie vrij te maken, zowel in adviestrajecten voor haar opdrachtgevers als in de ontwikkeling van vernieuwende producten en diensten.”

Berenschot_Hans_vanderMolen_010 website