HR Live 2017: kennisintensief event voor de HR-professional

Gepubliceerd op 31 augustus 2017

Tijdens HR Live kunnen HR-managers, HR-directeuren en HR-professionals kennisnemen van de laatste inzichten rond de HR-thema’s van morgen. Donderdag 12 oktober 2017 geven adviseurs van gerenommeerde organisaties meer dan 100 workshops en congrespresentaties in de Fokker Terminal in Den Haag.

Jaarlijks komen zo’n 1.000 HR-managers uit voornamelijk 100+-organisaties op af op dit event. Berenschot verzorgt als partner een viertal workshops over talentmanagement, performance management en waarderend leiderschap. Daarnaast bespreken onderzoekers traditiegetrouw de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek, een initiatief van het Kenniscentrum HCM van Berenschot in samenwerking met ADP en Performa.

Verder vindt tijdens HR Live het HR Lab plaats, een besloten internationale tech- & innovatieconferentie met (inter)nationale keynote speakers over talentmanagement en smart data & HR analytics, speciaal voor HR-directeuren. Meer informatie over programma en aanmelden op www.hrlive.nl. Nu alvast een vraag of onderwerp voor de workshops van Berenschot aandragen? Dat kan vooraf via dit formulier of via Twitter. Of geef u op voor een persoonlijk speed-advies met koffie bij ons meetingpoint!

Partnerbanner HR Live 234x60


Zie ook