IT Salary Survey 2017 van start

Gepubliceerd op 7 februari 2017

AG_banner-salary_728x90px

Weten wat collega’s en branchegenoten verdienen? En of uw salaris en arbeidsvoorwaarden hiermee in lijn liggen? Doe dan mee aan de jaarlijkse Salary Survey 2017 van Berenschot, Ngi-NGN en AG Connect naar de beloning binnen Nederlandse IT-bedrijven, IT-dienstverleners en IT-gebruikersorganisaties. Het onderzoek loopt van dinsdag 7 februari tot en met zondag 19 maart.

Het salarisonderzoek richt zich op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van IT-professionals en IT-managers in het afgelopen jaar. Doel is ontwikkelingen in de beloning te achterhalen, trends te identificeren en vergelijkingen te maken met eerdere jaren. De enquête bevat tevens vragen over inkomen en tariefstelling aan zelfstandigen of freelancers werkzaam in de IT.

Nu de arbeidsmarkt weer aantrekt, zijn ook IT-professionals op zoek naar nieuwe uitdagingen. De Salary Survey onderzoekt of het salarisniveau daarbij doorslaggevend is. Of misschien andere arbeidsomstandigheden, zoals het nieuwe werken, ruimte om te ‘ondernemen’ of de werksfeer, collegialiteit en stijl van leidinggeven. Wellicht zijn de opleidingsmogelijkheden beperkt en is de kans om door te groeien in de organisatie klein. Allemaal vragen die in dit onderzoek beantwoord gaan worden.

Doe mee en ga naar de enquête! Het invullen kost ongeveer vijftien minuten en gaat sneller als u uw salarisstrookje bij de hand heeft. U maakt bovendien kans op fraaie prijzen, zoals een Philips Hue Light starterkit én een masterclass naar keuze van AG Connect en Nyenrode Business Universiteit. De resultaten van de Salary Survey worden gepubliceerd in AG Connect nummer 5 (19 mei).

AG_banner-salary_336x280px