Operations Summer School: Excellence for Man and Machine

Gepubliceerd op 22 februari 2017

Deze zomer organiseert Berenschot de Operations Summer School. Ben jij een eind bachelor- of begin masterstudent met een technische en/of bedrijfskundige achtergrond? En heb je affiniteit met de maak- en onderhoudsindustrie? Meld je dan aan!

Bij de Operations Summer School kom je in een team van zes studenten. Samen met Berenschot voer je in vijf weken tijd een onderzoek uit naar het verbeteren van bedrijfsprocessen in de maak- en MRO (Maintenance, Repair & Operations)-industrie. Daarbij beantwoord je niet alleen de onderzoeksvraag, maar ga je ook daadwerkelijk op bezoek bij de bedrijven.

Na afloop van de Summer School ontvang je een Yellow Belt Lean-certificaat. Een uitgelezen kans voor jou om kennis te maken met het adviesvak op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde! Dus:  ben je ondernemend, onderzoekend en functioneer je goed in een team om tot de beste oplossingen te komen? Meld je dan aan voor de Operations Summer School! Voorwaarde is dat je beschikbaar bent van vrijdagmiddag 14 juli t/m vrijdag 11 augustus 2017 om het onderzoek uit te voeren. Ook ben je bereid naar Utrecht te reizen.

Interesse? Meld je dan uiterlijk 3 juni 2017 aan via het online aanmeldformulier. We zien naar je uit!