Training 'HR analytics in de praktijk'

Gepubliceerd op 28 februari 2017

Steeds meer organisaties ontdekken het belang van kennis omtrent het verband tussen investeringen in HR en het effect ervan op de resultaten. HR analytics maakt die informatie inzichtelijk. Bent u geïnteresseerd en benieuwd hoe u deze nieuwe tool kunt toepassen in uw eigen organisatie? Meld u dan aan voor de training ‘HR analytics in de praktijk’!

De vierdaagse training ‘HR analytics in de praktijk’ is gebaseerd op relevante theorie over HR analytics en uitgebreide praktijkervaring van de trainers. Daarna gaat u zelf aan de slag met uw eigen bedrijfscase. De training is zeer praktijkgericht. Het oefenen met HR analytics is dan ook een belangrijk onderdeel, met veel interactie. Het doel is om een gebruiksklaar actieplan voor uw eigen organisatie te ontwikkelen. U volgt de lessen met een gelimiteerd aantal cursisten en tussentijds werkt u aan huiswerkopdrachten.


Kijk voor meer informatie op de pagina van de training. Interesse? Meld u aan voor training via het online aanmeldformulier. We kijken naar u uit!