Webinar beloningsonderzoeken van a tot z


Donderdag 9 februari verzorgt Jurwin Rickets, consultant bij Berenschot, een webinar over het uitvoeren van beloningsonderzoeken binnen organisaties.

Veel organisaties hebben vraagstukken omtrent beloning. Van grote multinationals met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket tot aan start-ups die vastlopen op hoeveel ze medewerkers nu moeten betalen. Doel van dit webinar is deelnemers te laten zien hoe een beloningsonderzoek hun organisatie verder kan helpen en welke stappen er tijdens een onderzoek worden gezet. Rickets gaat hierbij in op onderwerpen als functiewaardering, benchmarking en marktconformiteit.

Als consultant heeft Rickets een brede achtergrond in het werkveld van het menselijk aspect binnen organisaties. Hij beschikt over kennis en ervaring met ‘zachte’ aspecten zoals arbeidscommunicatie en ‘harde’ aspecten als organisatie-inrichting en functiewaardering. De afgelopen jaren heeft Rickets zich gespecialiseerd in beloning, met name in beloningsonderzoeken. Zo deed hij verschillende trendonderzoeken voor onder andere de chemie‑ en financesector.

Het webinar vindt plaats van 11.30-12.00 uur.


Zie ook