Webinar HRM beter onderbouwd

Gepubliceerd op 17 februari 2017

Donderdag 9 maart verzorgt Steven Marshall, senior consultant bij Berenschot, binnen SkillsTown een webinar over een betere onderbouwing van HRM op basis van bedrijfskundige methoden.

Als HR-professional probeert u – met het HR-beleid en de HR-instrumenten – zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat strategisch belangrijk is voor uw organisatie. Maar kunt u uw HR-beleid ook onderbouwen? Weet u of u uw doelen daarmee op een effectieve manier bereikt? In dit webinar geeft Steven Marshall een inkijkje in een aantal bedrijfskundige methoden die u kunt gebruiken om uw HR-beleid beter te onderbouwen. Hij laat zien hoe methoden als strategische personeelsplanning, ken- en stuurgetallen, HR-businesscases en HR analytics kunnen bijdragen aan de impact van HRM op de doelen van de organisatie.

Steven Marshall is psycholoog en bedrijfskundige en sinds 2007 adviseur op het gebied van strategisch HRM. Hij ziet het vergroten van de impact van HRM op organisatieresultaten als zijn persoonlijke missie. In zijn advieswerk helpt Marshall HR-afdelingen met het realiseren van beter onderbouwde beslissingen, adviezen en beleid. Tevens is hij regelmatig betrokken bij trajecten rond het optimaliseren van de HR-organisatie zelf.

Het webinar vindt plaats van 11.30-12.00 uur.


Zie ook