Berenschot lanceert Predictive Maintenance Quick Scan

Gepubliceerd op 30 juni 2017

Steeds meer bedrijven starten met de ontwikkeling en implementatie van predictive maintenance. Deze veelbelovende onderhoudsstrategie betekent een enorme omslag voor organisaties: sensoren en algoritmes vervangen het vertrouwde voorgeschreven onderhoudsschema. Met de Predictive Maintenance Quick Scan van Berenschot ziet u direct op welke gebieden u goed scoort en aan welke gebieden u nog extra aandacht moet besteden.

Belangrijk concurrentievoordeel

Predictive maintenance kan een belangrijk concurrentievoordeel opleveren. Veel partijen hebben echter moeite predictive maintenance effectief in hun organisatie in te voeren. Vaak slaagt de implementatie maar ten dele: een fantastisch predictive maintenance platform, maar niemand gebruikt het voor het effectief uitvoeren van onderhoud. Of een predictive maintenance strategie voor de verkeerde assets, waardoor deze niet rendabel is.

Hoe scoort uw organisatie?

Met de Predictive Maintenance Quick Scan van Berenschot ziet u direct op welke gebieden u goed scoort en aan welke gebieden u nog extra aandacht moet besteden. Wilt u zien waar u staat bij de implementatie van predictive maintenance? Doe dan nu de Quick Scan. U krijgt de resultaten van de scan direct per mail toegestuurd. Eerst meer informatie over predictive maintenance of de Predictive Maintenance Quick Scan? Kijk dan op onze webpagina of neem direct contact met ons op.


Direct naar de scan