HR Live: kennisoverdracht thought leaders

Gepubliceerd op 13 juni 2017

Tijdens HR Live 2017 geven adviseurs van gerenommeerde organisaties meer dan 100 workshops en congrespresentaties over de HR-thema's van morgen. Dit jaar staat de kennisoverdracht van thought leaders aan de HR-doelgroep centraal. Beleef HR Live op donderdag 12 oktober 2017 in de Fokker Terminal in Den Haag!

Berenschot is premiumpartner van dit kennisintensieve event voor HR-professionals, waar jaarlijks zo’n 1.000 HR-managers uit voornamelijk 100+-organisaties op afkomen. Dit jaar is een aantal innovaties doorgevoerd, waaronder verlenging van de workshoptijden van 25 naar 40 minuten, voor meer diepgang. Ook worden workshops geclusterd in themazalen en is er strenger toezicht op de inhoud van de workshops om reclame te weren. Tegelijk met HR Live vindt tevens HR Lab plaats, een internationale tech- & innovatieconferentie met (inter)nationale keynote speakers over talent management en smart data & HR analytics, speciaal voor HR-directeuren.

Tijdens HR Live bespreken onderzoekers traditiegetrouw de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het Kenniscentrum HCM van Berenschot in samenwerking met ADP en Performa. Inhoud en sprekers van de workshops worden bekendgemaakt via deze site en op www.hrlive.nl. Eén dag HR Live en u bent weer helemaal bij!

Meer informatie of nu alvast inschrijven? Ga naar www.hrlive.nl. Bekijk ook de sfeerimpressie en de recensie van editie 2016.

Partnerbanner HR Live 234x60