8 mei inhousedag STAR

Gepubliceerd op 6 maart 2017

Vorig jaar organiseerde Berenschot een inhousedag voor STAR-leden (de studievereniging van de Rotterdam School of Management, Erasmus University). Dit is zo goed bevallen dat we op 8 mei a.s. hier een vervolg aan geven.

STAR beschrijft de vorige editie als volgt: “Het was een interessante afwisseling van presentaties en cases. Ook leuk dat er veel mensen vanuit de organisatie bij betrokken waren, zodat je een goed beeld krijgt van Berenschot en de mensen die er werken. De borrel was ook goed verzorgd; een prima manier om informeel met de werknemers te praten en vragen te stellen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ook dit jaar nodigen we STAR-leden van harte uit een dag bij Berenschot te komen kijken. Net als vorig jaar dagen we de studenten uit om de kennis die zij opdoen bij de lezing toe te passen tijdens een praktijkgerichte workshop die ingaat op actuele HR Trends en Organisational Design. We sluiten de dag af met een borrel!

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Human Resource Management Board van STAR en is bedoeld voor masterstudenten Organisational Change & Consulting, Strategic Management en Human Resource Management. Aanmelding is alleen mogelijk via STAR.

We kijken uit naar 8 mei, graag tot dan!


Zie ook