Berenschot doet voor de 10e keer mee aan de Roparun!

Gepubliceerd op 20 maart 2017

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar de Coolsingel in Rotterdam. Hierbij leveren mensen, in teamverband, een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Roparun   Roparun

Berenschot neemt in 2017 voor de 10e keer deel aan de Roparun. Ons team bestaat uit acht lopers die ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan anderhalve marathon. Daarnaast bestaat het team uit vier fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en teamcaptains.

Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het goede doel. Berenschot is uiteraard onze hoofdsponsor, maar we zijn op zoek naar meer sponsoren. Wilt u bijdragen aan dit mooie doel? Dit zijn de mogelijkheden:

Roparun   Roparun