Berenschot start derde editie Benchmark Communicatie

Gepubliceerd op 16 mei 2017

Na het succes van de edities 2015 en 2016 organiseert Berenschot opnieuw de Benchmark Communicatie. Doel is de ontwikkelingen in communicatie en persvoorlichting continu te blijven volgen. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerde organisaties zich aanmelden voor deelname.

Het doel van de Benchmark Communicatie is om inzicht te geven in zowel de kwalitatieve als de kwantitatieve aspecten van de communicatiefunctie. Voorbeelden van vragen die worden gesteld zijn: ‘Hoe wordt de communicatiefunctie aangestuurd?’, ‘Welke positie neemt communicatie in binnen de totale organisatie?’, ‘Hoe zien de communicatieformatie en het -budget eruit?’ en ‘Hoe is de communicatieafdeling georganiseerd?’

In eerdere edities van de Benchmark Communicatie deden onder meer de volgende organisaties mee: Schiphol, Rabobank, ministerie van Defensie, Stedin, Vitens, Nederlandse Spoorwegen, ProRail, De Nederlandsche Bank, gemeente Den Haag, gemeente Rotterdam, provincie Noord-Holland, provincie Utrecht, provincie Zuid-Holland, Inspectie voor de Gezondheidszorg, Onderzoeksraad voor Veiligheid, Rijkswaterstaat, Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Belastingdienst.

Meer informatie over de Benchmark Communicatie en aanmelden is te vinden op de pagina Benchmark Communicatie 2017.