Rob de Graaf en Bram Lankreijer in dienst bij Berenschot

Gepubliceerd op 19 mei 2017

Rob de Graaf en Bram Lankreijer zijn begin april als senior consultants in dienst getreden bij Berenschot.

Rob de Graaf is per 3 april 2017 als senior consultant in dienst getreden bij Berenschot. Hij gaat zich richten op de ICT-uitdagingen in de zorg, en meer specifiek die van ziekenhuizen.

Rob de Graaf De afgelopen vijf jaar was De Graaf werkzaam bij het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Daar leidde hij op de afdeling Radiotherapie een zelf geïnitieerd ontwikkel- en implementatieproject voor de automatisering van behandelplannen. In deze multidisciplinaire omgeving bouwde De Graaf ruime ervaring op met het vertalen van klinisch-bedrijfsmatige vraagstukken naar ontwikkel- en implementatietrajecten van ICT-toepassingen. Met het aantrekken van De Graaf wil Berenschot de groeiende adviespraktijk in de zorg verder versterken.

---------------

Afgelopen maand trad Bram Lankreijer als senior consultant in dienst bij Berenschot. Hij gaat zich toeleggen op informatiekundige en organisatiekundige uitdagingen in het onderwijs.

De afgelopen tien jaar heeft Lankreijer zich als adviseur gespecialiseerd op dit onderwerp. Zo adviseerde hij namens Twynstra Gudde, CBE-consultants en KPN Consulting onderwijsinstellingen en sectororganisaties over uiteenlopende uitdagingen zoals informatieveiligheid, onderwijslogistiek en de digitale leeromgeving van de toekomst. Bram Lankreijer