Salarisonderzoek logistici van start

Gepubliceerd op 31 mei 2017

Voor het derde jaar op rij voert Berenschot samen met vLm en Logistiek.nl een salarisonderzoek uit onder logistiek professionals. De online enquête is tevens bedoeld om trends en ontwikkelingen binnen logistieke en SCM-functies te achterhalen. Meld u nu aan en ontvang gratis het salarisrapport op de mail.

Het salarisonderzoek levert deelnemers en hun collega's waardevolle informatie op voor  functionerings-, beoordelings- en sollicitatiegesprekken. Daarnaast wordt gekeken welke factoren van doorslaggevend belang zijn voor logistiek professionals die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen: salarisniveau, werksfeer, opleidingen, groeimogelijkheden?

Het onderzoek omvat vragen over opleiding en werkervaring, de organisatie in algemene zin en over de functie met de bijbehorende verantwoordelijkheden en salarisniveau. Verder komt een aantal stellingen voorbij om te achterhalen in hoeverre logistiek managers tevreden zijn met hun huidige baan en wat ze graag veranderd zouden willen zien.

Met dit onderzoek wil vLm logistiek en SCM-professionals prikkelen en ondersteunen in hun carrière en zo een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied en het succes van organisaties.

De resultaten worden gepubliceerd in Logistiek en in een rapport.

Meedoen aan het onderzoek neemt ongeveer 10 minuten in beslag en is indien gewenst anoniem. Doe mee en ontvang gratis het salarisrapport per mail. Onder de deelnemers worden bovendien twee dinerstoelen t.w.v. € 750 verloot voor bij de uitreiking van de Nederlandse Logistiek Prijs in november 2017.