Onderzoek: Werken in de vastgoedsector 2017/ 2018


Het jaarlijkse onderzoek naar de beloning van lezers van Vastgoedmarkt is weer van start gegaan. Dit onderzoek van Vastgoedmarkt is erop gericht informatie over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de lezer van Vastgoedmarkt te verzamelen. Het onderzoek richt zich niet alleen op de huidige beloning, maar moet ook inzichten opleveren met betrekking tot de toekomstverwachtingen. Het onderzoek wordt jaarlijks herhaald.

Hoe kijken medewerkers in de vastgoedsector aan tegen hun werk? Wat zijn de kansen op deze arbeidsmarkt, waarin verschillen de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden? Komen de verwachtingen omtrent het inkomen uit? Welke organisaties onderscheiden zich op welk vlak van de arbeidsmarkt? Deze en andere vragen komen aan bod in het jaarlijkse gezamenlijke onderzoek van Vastgoedmarkt en Berenschot. De resultaten verschijnen dit najaar in een Trendrapport van Vastgoedmarkt.

Deelnemen aan het onderzoek Vastgoedmarkt

Zelf deelnemen aan het onderzoek? Ga naar de enquête Vastgoedmarkt.  Dan maakt u kans op een 360 graden camera van Samsung. De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in een uitgave van Vastgoedmarkt. U kunt uw eigen arbeidsvoorwaarden dan vergelijken met uw collega’s bij andere organisaties.

Lees meer over de Vastgoedmarkt Trendrapporten.

Berenschot onderzoek Vastgoedmarkt