Berenschot laat goede indruk achter op HR Live


HR Live is het grootste evenement voor personeel & organisatie in de Benelux. Op HR Live kan men kiezen uit circa 100 workshops van 40 minuten, over nieuwe wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap, performance management, duurzame inzetbaarheid, talent management of employer branding. Het event wordt jaarlijks door ruim 1000 HR Professionals bezocht.

Klik hier voor een sfeerimpressie.

Berenschot verzorgde als partner een viertal workshops over talentmanagement, performance management en waarderend leiderschap. Daarnaast bespraken we traditiegetrouw de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek, een initiatief van het Kenniscentrum HCM van Berenschot in samenwerking met ADP en Performa. Zoals gebruikelijk konden de workshops op warme belangstelling rekenen en kwamen de deelnemers enthousiast & geïnspireerd uit de workshopruimtes.

Verder vond dit jaar tijdens HR Live voor het eerst het HR Lab plaats, een besloten internationale tech- & innovatieconferentie met (inter)nationale keynote speakers over talentmanagement en smart data & HR analytics, speciaal voor HR-directeuren. Namens Berenschot trad Kilian Wawoe op het podium met een inspirerende bijdrage "An inconvenient truth - HR Analytics & Pay Differentials"


Zie ook