Onderzoek ‘Werken in de Advocatuur’ gestart

Gepubliceerd op 7 september 2017

Voor het derde jaar op rij onderzoeken Berenschot en uitgever Sdu hoe advocaten hun werk en hun inkomen ervaren. De resultaten verschijnen dit najaar in een Special van het online Advocatie Magazine. Als deelnemer krijgt u tevens een hardcopy per post toegestuurd. Doe mee en vul de online enquête in!

Editie 2016 van ‘Werken in de Advocatuur’ liet zien dat ruim 40% van de respondenten zich financieel ondergewaardeerd voelde. Een andere opvallende bevinding van vorig jaar: 13% van de respondenten gaf aan zich zorgen te maken over de opkomst van de digitale advocaat, een stijging van 10% ten opzichte van het jaar ervoor.

Ook dit jaar hopen we via het onderzoek ‘Werken in de Advocatuur’ actuele trends in de advocatuur in beeld te brengen. Daarvoor is uw medewerking onmisbaar! Vul de online enquête in en laat ons weten hoe u aankijkt tegen uw inkomensontwikkeling en welke zaken u belangrijk vindt in uw werk: sfeer en collegialiteit op kantoor, ruimte voor ondernemerschap of deelname in de winstdeling? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

SduBerenschot