Ron van der Jagt naar Berenschot

Gepubliceerd op 7 september 2017

Op 1 oktober aanstaande start Ron van der Jagt als bestuursadviseur bij adviesbureau Berenschot. Van der Jagt was eerder partner bij de Reputatiegroep en Boer & Croon en voorzitter van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Bij Berenschot gaat hij in het bijzonder de strategische communicatiepropositie versterken, voor vraagstukken op het gebied van strategie, reputatie en organisatie van de communicatiefunctie.

Ron van der Jagt is trots op zijn stap naar Berenschot.

“Berenschot is een breed managementadviesbureau met een ijzersterk profiel. Het bureau ademt in alles kwaliteit en daar word ik erg blij van. Bij Berenschot krijg ik de ruimte om actief te zijn voor opdrachtgevers uit alle sectoren en met collega’s uit alle disciplines. Tegelijkertijd ligt er de uitdagende kans om de bestaande adviespraktijk voor positionering en strategische communicatie te versterken en uit te bouwen. Ik zie volop ruimte en behoefte in de markt en heb veel zin om die kar te gaan trekken.”

“Berenschot ziet grote kansen om zich verder te specialiseren op het terrein van strategische communicatie en positionering. Als multidisciplinair adviesbureau kunnen we deze kennis breed inzetten om onze klanten uit bedrijfsleven, overheid en overige sectoren te helpen. Bijvoorbeeld door de populaire Benchmark Communicatie te vergroten en te verbreden. We zijn uitermate verheugd dat Ron van der Jagt ons bureau komt versterken, een enorme impuls voor ons bureau”, aldus Robert Wester, sectorleider Openbaar Bestuur en communicatiedeskundige bij Berenschot.

De komende periode wordt de communicatiediscipline van Berenschot naar verwachting verder uitgebouwd. Deze adviespraktijk voor strategische communicatie bestaat ruim 22 jaar in een bureau dat in 2018 zijn 80ste verjaardag viert.


Ron_van_der_Jagt_Berenschot 2017

Ron van der Jagt