Workshop B-Smart


Digitalisering speelt een steeds grotere rol in processen, systemen en de dagelijkse activiteiten van medewerkers. Kent u de nieuwe digitale mogelijkheden? En weet u wat de impact ervan is op uw organisatie? De workshop B-Smart biedt u inzicht in actuele ontwikkelingen en helpt u bij het maken van de juiste keuzes rond digitalisering.

Digitale transformatie

Robotisering, 3D-printen, drones, big data, Predictive Maintenance, IoT. Allemaal disruptieve digitale ontwikkelingen, die moeten leiden tot betere producten en processen, en een betere klantbeleving. Natuurlijk wilt u niet achterblijven bij de concurrentie, maar wat houden al die ontwikkelingen nu precies in? Welke trends zijn van belang voor uw onderneming? En wat betekent dit voor de medewerkers?

Hypes versus realiteit

Berenschot heeft veel praktische ervaring opgedaan met verschillende vormen van digitalisering. Die ervaring delen we graag met u in de workshop B-Smart. Daarin bekijken en beleven we samen met sleutelfiguren in uw organisatie de nieuwe digitale technieken en tools. Om ze vervolgens te beoordelen op aantrekkelijkheid voor uw organisatie. Zo bent u in staat hypes en realiteit te scheiden en ontdekt u welke ontwikkelingen echt van belang zijn.

Kennisniveau op peil

Optimaal profiteren van digitale ontwikkelingen? Neem dan deel aan de workshop B-Smart! In één dag is het kennisniveau van sleutelmedewerkers op peil en zijn ze in staat de juiste afwegingen en keuzes rond digitalisering te maken.

Meer weten?

Heeft u interesse in de workshop? Download de brochure (pdf, 1.2 MB) voor meer informatie of neem contact op met een van onze adviseurs.