Berenschot organiseert conferentie Thermometer sw

Gepubliceerd op 18 april 2018

Woensdag 16 mei presenteert Berenschot de uitkomsten van het onderzoek naar de volumes en uitgaven bij de sociale werkvoorzieningen. Dit onderzoek werd samen met SEO uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Tevens is er gelegenheid een aantal workshops te volgen over de ontwikkelingen in de sociale werkvoorziening.

De uitkomsten van het onderzoek zullen in plenaire sessies worden gepresenteerd door voormalig Berenschot-adviseur Maarten Adelmeijer en Martin Heekelaar, sectorleider bij Berenschot. Er is ook ruimte voor inhoudelijke vragen tijdens een forumdiscussie met panelleden uit het veld, onder wie een sw-directeur en een vertegenwoordiger van het ministerie.

Tijdens twee rondes met workshops krijgen deelnemers verdieping aangeboden op uiteenlopende onderwerpen, waaronder competentiemanagement in het sw-bedrijf, werk bespaart bijstand, detachering in de P-wet en werk als beste zorg. Ook zijn er specifieke workshops voor wethouders, onder meer over samenwerking tussen gemeenten, onderwijs, het sw-bedrijf, werkgevers en andere gemeenten.

Het volledige programma en het inschrijfformulier vindt u op de evenementenpagina van de conferentie Thermometer sw.


Meer informatie