Inschrijving HR Proffie Awards 2018 geopend


De inschrijving voor de jaarlijkse HR Proffie is weer geopend. Ieder jaar wordt deze award uitgereikt aan de organisatie die het beste HR-beleid heeft. Dit jaar staat de HR Proffie in het teken van het thema “Workforce of the Future”.

De belangrijke rol van HR in sterk veranderende tijden

HR's critical Mission:

"... the right numbers of the rights types of people in the right places at the right times doing the rights things right" (Dyer and Ericksen, 2006).

De HR Proffie wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt aan organisatie die het beste HR-beleid heeft. Het vakgebied laat met deze prijs graag zien dat er innovatieve en inspirerende ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van HR in Nederland. Dit jaar gaat het om de organisatie die heeft laten zien hoe de HR-strategie en HR-activiteiten goed inspelen op snel veranderende omstandigheden. Dat kan bijvoorbeeld een doordachte organisatieaanpassingen zijn, nieuwe slimme wervingstechnieken, een succesvol opleidingsprogramma of een geslaagd duurzaam inzetbaarheidsbeleid. De vakjury is niet zozeer opzoek naar volledige perfectie, maar naar best-practices; concrete voorbeelden die het HR-vakgebied verder brengen.

Belangrijkste criteria

  • Aanpassingsvermogen en het inspelen op de Workforce of the Future
  • Aansluiting van HR beleid en - acties op de uitdagingen waar de organisatie voor staat
  • Betrokkenheid en motivatie van de werknemers
  • Implementatiekracht en resultaten

Waarom is meedoen belangrijk?

Voor uw organisatie en het HR-vak is participatie aan de HR proffie belangrijk. Hiermee krijgen goede HR-praktijken een platform en kunnen andere organisaties hiervan leren. En, zeker niet onbelangrijk, wanneer u wint, komt uw organisatie positief in de spotlight te staan. Vanuit de Proffie organisatie wordt dit publicitair ook ondersteund. En voor uw interne communicatie is het winnen van deze belangrijke HR-prijs een mooie opsteker. Iets om terecht trots op te zijn en uitstekend voor de employer branding van uw organisatie.

HR Proffie 2018

Hoe doet u mee?

HR Proffie nodigt organisaties die een effectief en toekomstgericht HR-beleid en -executie hebben van harte uit om deel te nemen aan de HR Proffie Awards. Meedoen is eenvoudig en aanmelden kan tot en met 30 juni 2018. Maar wacht vooral niet te lang. Meer informatie is te vinden op de website van HR Proffie.

Meld u direct aan of nomineer een organisatie!