HR Live 2018: kennisintensief event voor de HR-professional

Gepubliceerd op 30 augustus 2018

HR Live is sinds jaar en dag de grootste jaarmarkt voor personeel & organisatie. Elk jaar weer inspirerend en vernieuwend. Dit keer met het nieuwe Mainstage vol verrassende keynotes. Zoals Joris Luyendijk over leiderschap, Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) over werven met algoritmes en Hans van der Spek (Berenschot) over de nieuwste HR Tech.

Tijdens HR Live kunnen HR-managers, HR-directeuren en HR-professionals kennisnemen van de laatste inzichten rond de HR-thema’s van morgen. Donderdag 11 oktober geven adviseurs van gerenommeerde organisaties meer dan 100 workshops en congrespresentaties in de Fokker Terminal in Den Haag. Stel zelf uw programma samen en verrijk uw kennis optimaal. En wat te denken van HR Expo? Ruim 60 vooraanstaande partners bieden oplossingen voor uw HR-issues, rond de gezellige terrassen, waar u volop kunt netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Jaarlijks komen zo’n 1.000 HR-managers uit voornamelijk 100+-organisaties af op dit evenement. Berenschot verzorgt als partner een drietal workshops over strategische personeelsplanning, arbeidsvoorwaarden en agile organisatieontwerp. Daarnaast bespreken onderzoekers traditiegetrouw de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek, een initiatief van het Kenniscentrum HCM van Berenschot in samenwerking met Performa en AFAS.

Meer informatie over programma en aanmelden op www.hrlive.nl.

hr-live