Berenschot Strategy Trends-onderzoek 2019 gestart

Gepubliceerd op 10 december 2018

Welke strategische thema’s hebben in 2019 de meeste invloed op uw business? In welke technologieën gaat uw organisatie volgend jaar doelgericht investeren? Deze en andere vragen krijgen ondernemers, bestuurders, directeuren en senior managers in het bedrijfsleven voorgelegd tijdens het Strategy Trends-onderzoek. Deelname is vanaf nu mogelijk.

Al meer dan tien jaar geeft het Berenschot Strategy Trends onderzoek inzicht in de belangrijkste trends en de strategische keuzes van ondernemend Nederland. Met ruim 500 deelnemers uit verschillende sectoren levert het onderzoek ieder jaar weer verrassende nieuwe inzichten op in de belangrijkste strategische keuzes, zowel voor de eigen sector als voor de BV Nederland als geheel. Alle deelnemers aan het Strategy Trends onderzoek krijgen het onderzoeksrapport digitaal toegestuurd.

Neem deel aan het onderzoek

Bent u ondernemer, bestuurder, directeur of senior manager in het bedrijfsleven? Doe dan mee met het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst neemt circa 10 minuten in beslag; alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Om deel te nemen: ga hier naar de vragenlijst. Eerst meer weten? Neem dan contact op via strategytrends@berenschot.nl.


Zie ook