Berenschot Operations Summer School 2018


Deze zomer organiseert Berenschot weer de Operations Summer School. Sta jij aan het begin van je master en heb je een technische en/of bedrijfskundige achtergrond? Meld je dan aan!

Bij de Operations Summer School kom je in een team van zes studenten. Samen met Berenschot voer je in vier weken tijd een onderzoek uit naar het verbeteren van bedrijfsprocessen in de maakindustrie, energiesector of de field services. Daarbij beantwoord je niet alleen de onderzoeksvraag, maar voer je ook daadwerkelijk een opdracht uit bij een van onze klanten.

Na afloop van de Summer School ontvang je een Yellow Belt Lean-certificaat. Een uitgelezen kans voor jou om kennis te maken met het adviesvak op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde! Dus: ben je ondernemend, onderzoekend en functioneer je goed in een team om tot de beste oplossingen te komen? Meld je dan aan voor de Operations Summer School! Voorwaarde is dat je beschikbaar bent van vrijdagmiddag 9 juli t/m vrijdag 3 augustus 2018 om het onderzoek uit te voeren. Ook ben je bereid naar Utrecht te reizen.

Aanmeldingen zijn helaas gesloten.