Webinar HR Trends 2018: gespannen arbeidsmarkt domineert HR-agenda


De strijd om personeel zet zich in alle hevigheid voort, nu een krapper wordende arbeidsmarkt het invullen van vacatures steeds lastiger maakt. Dat blijkt uit het HR Trends 2018-2019, het jaarlijkse onderzoek van Berenschot en Performa onder HR- en salarisprofessionals. In een webinar op donderdag 12 juli verklaart Hans van der Spek (Berenschot) de belangrijkste uitkomsten.

Tijdens het HR Trends-onderzoek wordt HR-professionals gevraagd hoe de HR-agenda op de middellange en lange termijn eruitziet, met welke ontwikkelingen HR rekening moet houden en welke thema’s er gaan spelen. Denk aan werven op een krappe arbeidsmarkt, robotisering, beleid rond duurzame inzetbaarheid en het toekomstbestendig maken van het personeelsbeleid.

Tijdens het webinar bespreekt Hans van der Spek, Manager Kenniscentrum HCM bij Berenschot, de belangrijkste bevindingen en ontwikkelingen uit HR Trends 2018-2019, waarbij de focus ligt op de toekomstbestendigheid van het HR-vak. Het webinar duurt van 11.30 tot 12.00 uur; aan deelname zijn geen kosten verbonden.


Interesse?