Stagiairs van Berenschot naar de klant!


Als stagiair bij Berenschot leer je veel over het werk als adviseur. Maar daar blijft het niet bij: onderdeel van het stageplusprogramma is het zelfstandig uitvoeren van een adviesopdracht. Vorige week begeleidden de stagiairs een interactieve sessie bij de opdrachtgever, het MBO College Almere.

Het doel van de sessie was om te komen tot de invulling van een vernieuwde mbo-opleiding ‘applicatieontwikkeling’. Deze opleiding dient beter afgestemd te zijn op het lokale bedrijfsleven. Om kleur te geven aan de opleiding, wil het MBO College daarom graag in gesprek gaan met lokale ICT-bedrijven. Hiermee kan achterhaald worden welke behoeften er spelen.

Samen met drie Almeerse bedrijven en studenten werd er gebrainstormd over welke invulling voor toekomstige studenten aantrekkelijk kan zijn. Het was een geslaagde avond waar mooie ideeën zijn ontstaan. Het enthousiasme was bij alle aanwezigen duidelijk merkbaar: de eerste stappen richting een vernieuwde opleiding ‘applicatieontwikkeling’ op het MBO College Almere zijn gezet!

Stageplus

Zit jij in de afrondende fase van je studie en wil je kennis opdoen als adviseur? Actief meewerken aan opdrachten en tegelijkertijd je afstudeeronderzoek uit kunnen voeren? Solliciteer dan op één van onze vacatures en kom stage lopen bij Berenschot!