IT Salary Survey 2018 open voor deelname

Gepubliceerd op 2 maart 2018

Vorig jaar bleek uit de IT Salary Survey dat hoewel de arbeidsmarkt in razend tempo aantrekt, werkgevers nog niet echt bereid zijn om de portemonnee te trekken om IT-talent aan zich te binden. In de IT Salary Survey 2018 onderzoeken Berenschot en AG Connect de ontwikkelingen in de afgelopen twaalf maanden. Deelnemen kan tot maandag 9 april a.s.

Met de IT Salary Survey 2018 willen AG Connect en Berenschot achterhalen of het salaris of uurtarief van IT-professionals de afgelopen twaalf maanden wel bovengemiddeld is gestegen en of hun arbeidsvoorwaarden marktconform zijn. Verder wordt IT’ers gevraagd hoe zij aankijken tegen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, of ze toe zijn aan een andere baan, of ze tevreden zijn over hun ontwikkelingsmogelijkheden en hoe zij de werkdruk ervaren.

Vorig jaar deed een recordaantal van 3.517 IT’ers mee aan dit jaarlijkse salarisonderzoek, van wie 2.519 de enquête volledig invulden. Deelnemen kan anoniem en biedt kans op prijzen, waaronder een gratis masterclass naar keuze van AG Connect en Nyenrode, een opleidingsbudget van 2.000 euro bij Global Knowledge of een Philips Hue starterkit. De uitkomsten van de IT Salary Survey 2018 worden gepubliceerd in AG Connect nummer 6/7, van 15 juni 2018.

IT Salary Survey 2018