SkillsTown en Berenschot lanceren interactieve talkshow


Vandaag lanceren SkillsTown en Berenschot de eerste aflevering van HR ter tafel, een interactieve online talkshow voor HR-professionals. Het doel van dit initiatief is HR-professionals op een informele en laagdrempelige manier te informeren over de trends en ontwikkelingen in hun vakgebied.

Hans van der Spek, senior managing consultant bij Berenschot, is een van de initiatiefnemers en treedt op als presentator. Hij vertelt: “HR ter tafel kan als aanvulling op de verschillende HR nieuwssites gezien worden. Tijdens de uitzending verken ik met mijn gasten de achtergronden van de actuele ontwikkelingen op HR-gebied en belichten we praktijkervaringen.”

Uniek aan deze talkshow is de interactiviteit. Kijkers kunnen zelf beslissen welke items ze bekijken en in welke volgorde. Tijdens de uitzending wordt er verwezen naar aanvullende en verdiepende content. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown en initiatiefnemer, licht toe: “Bij SkillsTown zoeken we altijd naar nieuwe manieren om te leren en ontwikkelen. Een talkshow is een leuke, luchtige manier om informatie over te brengen. Door de interactiviteit kunnen kijkers zelf bepalen hoe diep ze in de onderwerpen willen duiken.”

In de eerste aflevering zijn Maurice Limmen, voorzitter CNV en Peter Buisman, hoofd HR bij GVB te gast. Samen met gastheer Hans van der Spek bespreken zij het nieuws in HR, de HR-praktijk en geven zij hun mening over actuele ontwikkelingen.

De uitzending bekijken

De eerste uitzending van HR ter tafel is hier te bekijken.