Geslaagde Inhousedag!

Gepubliceerd op 4 mei 2018

Deelnemers waardeerden de Inhousedag met een 8.1. Alle deelnemers gaven aan na deze dag een goed beeld te hebben gekregen van Berenschot. De Inhousedag gaf tevens het startsein voor de inschrijvingen voor een Traineeship bij Berenschot.

Van publiek adviesbureau naar een diverse, jonge en betrokken organisatie

Op 23 april vond de jaarlijkse Inhousedag van Berenschot plaats. 93 deelnemers stonden om 13:00 vol enthousiasme klaar om kennis te maken met Berenschot. Na een plenair welkom gingen ze in kleine groepen uiteen om aan de slag te gaan met cases die gericht waren op de eigen interessegebieden. De dag werd afgesloten met een borrel, waar ruimte was om vragen te stellen aan adviseurs uit alle disciplines waar Berenschot in actief is. Het was een interessante, leerzame dag. De indrukken van deelnemers werden via mentimeters gepeild aan zowel het begin als het einde van de dag.

Mentimeters

Traineeship bij Berenschot

Met de Inhousedag werd ook het startsein gegeven voor de inschrijvingen voor het traineeship bij Berenschot. Het traineeship start per 1 oktober en geeft starters de mogelijkheid om kennis te maken met het adviesvak en tegelijkertijd te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Durf jij de intellectuele uitdaging aan? Bekijk de vacatures en solliciteer voor 26 mei!

_DSC5636 Afbeelding nieuwsbericht