Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018


Performa en Berenschot nodigen salarismedewerkers en -adviseurs uit om deel te nemen aan het Trendonderzoek Salarisprofessionals, een initiatief van het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA). Doel is een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de functie van salarisprofessionals.

Dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek wordt voor de derde keer uitgevoerd. De enquête bevat vragen over allerlei facetten op het gebied van de salarisverwerking. De focus ligt op trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied, ontwikkelingen in de functie van salarisprofessional en kennis en vaardigheden van de salarisprofessional.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

Ook dit jaar zijn een aantal vragen over actualiteiten in het vakgebied opgenomen, zoals bijzondere aandacht voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij de presentatie van de resultaten in september wordt duidelijk hoe ver de gemiddelde Salarisprofessional is met de adaptatie van de nieuwe privacywet.

De onderzoeksresultaten worden op 11 september toegelicht en gepubliceerd tijdens het jaarlijkse NIRPA congres. De resultaten worden digitaal aan de deelnemers verstuurd en kosteloos aan geïnteresseerden ter beschikking gesteld. Een digitale versie van het onderzoeksresultaat is op te vragen via: info@nirpa.nl o.v.v. Trendonderzoek 2018. U ontvangt de rapportage in de week van 11 september.