FIZI organiseert themadag arbeidsmarkt

Gepubliceerd op 1 november 2018

Tijdens de themadag over de arbeidsmarkt komen de maatschappelijke en technologische trends aan bod die van grote invloed zijn op hoe Nederland in de toekomst gaat zorgen en werken. Vanuit verschillende invalshoeken worden de issues voor zorgorganisaties in het algemeen en de zorgfinancial in het bijzonder besproken. De themadag wordt georganiseerd door FIZI, de vereniging van en voor zorgfinancials. Hans van der Spek, senior managing consultant bij Berenschot, treedt op als dagvoorzitter.

De arbeidsmarkt van de zorg kent grote uitdagingen: een tekort aan aan verzorgenden en verpleegkundigen, de opkomst van e-health toepassingen en domotica. Ook de functie van de zorgfinancial verandert ingrijpend. Al deze ontwikkelingen passeren de revue tijdens de themadag in een plenaire sessie en twee workshoprondes.

Keynote spreker is Daniëlle Schreurs, die als trendwatcher de toekomst van werken en leren. Met haar bedrijf FutureMap laat ze zien hoe organisaties relevant blijven en hoe je als werkgever én werknemer aantrekkelijk blijft. Trends vertaalt ze naar strategie, visie, bruikbare ideeën en concrete plannen. Daarnaast kunnen zorgfinancials deelnemen aan acht workshops over uiteenlopende onderwerpen. Zo verzorgen Steven Marshall & Marie Jeanne Giesen van Berenschot een workshop over strategische personeelsplanning. Tot slot is er een rondetafel met Zorgfinancial 2018 Tjerk Overduin.


Aanmelden