HR Live 2018 zeer geslaagd!

Gepubliceerd op 17 oktober 2018

Op 11 oktober was Berenschot aanwezig op HR Live. Het evenement, waar Berenschot premium partner van is, werd dit jaar door meer dan 1.000 HR-professionals bezocht.

Tijdens het evenement gaven trainers van Berenschot een gevarieerd aanbod aan workshops met de nieuwste inzichten rond innovatie en duurzaamheid binnen HR. “Traditiegetrouw is er veel belangstelling voor de workshop waarin we de uitkomsten van het salarisonderzoek onder HR-professionals toelichten en dat was ook dit jaar weer het geval. Een van de constateringen die we konden delen was dat de gemiddelde loonstijging 2,7% was, hoger dan de 2,3% van 2017." Aldus Hans van der Spek (senior managing consultant).

Ook was er grote opkomst bij de workshop Strategische Personeelsplanning (SPP). Wat levert SPP nog meer op dan de gap van huidig en benodigd personeel? De ervaring van de adviseurs leert dat managers met elkaar in gesprek raken over de concrete vertaling van de strategie naar personele impact. Zo ontstaat er een gedeeld beeld en verdere aanscherping van het benodigde profiel van de toekomst. In de zaal werd dit herkend: "Managers vinden het leuk om op deze manier met elkaar in gesprek te zijn, even uit de waan van de dag, met de blik op de langere termijn gericht," vertelt één van de deelnemers.

Benieuwd naar de workshops?

Heeft u de workshops gemist? Of wilt u de presentatie terugkijken? Bekijk hier de presentaties:

Berenschot Academy

De workshops die gedurende de dag werden gegeven vormen een voorproefje van het trainingsaanbod van de Berenschot Academy. Bent u benieuwd naar onze trainingen? Bekijk het aanbod.